Thursday, April 29, 2010

Nursing Room Di ON??? yeay!! - officially open on 28 Apr 2010

Hai Readers...

Dengan nada begitu exited nk bgtau ON skang nie dah ader nursing room~~weeeee!!!Dulu time xder nursing room dulu, sll pump kat surau la..tumpang kat document room la...kui3..sib bek kak Jamilah baik hati bg tumpang biliknyer y someyl itus..tp sejuk kemain yela mane xnyer bilik kenit tp aircond nyer power sama ngan bilik besau. Now akak jgn risau ek kiter xnyusahkan akak tok bukak pintu lagi (sll kakjamilah or kak atikah jer rajin bukan pintu sbb dorg jer boley access pintu tuh, dokumen room la katerkan...takot plak ader org curik dokument berharga ON nie....kui3
Pendek kata mmg bersepah la nk pump su...

Now sgt la selesa siap ngan fridge + sterilizer + kerusi ala syiok sandar gtoo + xketinggal pic bb y someyl sebagai inspirasi tok su kua byk..keh3 (ptt letak pic ank sendrik lebey byk su kua kots).Dulu me n Ainul la y propose idea nk nursing room la hapa la....sbb terpengaruh ngan "BF TALK" y kitrg pegi soh push majikan sediakan nursing room tok mummies nie....so gunalah sebaik mungkin tp Ainul guner lmbt sket sbb she's stil on pregnancy her 2nd bb....kiter rasmi dulu nyerr kak jgn jelesssss.
Nnt kiter pump sama2 tau boley borak (sbb separate by tirai jer). Jgn smpi kene sound ngan Kak Bib suda..

Okey everybody lets enjoy pic of nursing room at ON y beshhhh....



ni salah satu pic y someyl itu....



set kerusi n meja y sgt selesa~~



baca sendri la....

Wednesday, April 28, 2010

testing2 123~~

Dear Readers..

wahhhh~~xsangka mr.hubby bg peluang kat isteri tersayang buat blog....sgt teruja + exited. Actually td ader briefing pasal BF (breastfeeding) sekali lagi teruja sbb sgt la penting utk ma bb and your baby too. Masa tuh lam otak dah pk2 nak citer n post2 pic y sgt mengujakan lam blog nie.Maybe next time la....sbb arini xsempat....(padahal 1 keje pon wat arini) sekali lagi exited jumper Dr.Jamilah td...she's from SALAM....nanti la ak cerita lg...kui3....xsabar nak tgk hasil blog ku jap....tuh y tajuk testing2